Beyşehir Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Kutay Güven göreve başladı

KONYA (AA) - Beyşehir Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcılığı görevine atanan Dr.Kutay Güven yeni görevine başladı.Güven, yaptığı açıklamada, Eylül 2021 tarihi itibariyle Beyşehir Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcılığı görevine atantığını...

23 Eylül 2021 Perşembe 17:35
Beyşehir Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Kutay Güven göreve başladı

KONYA (AA) - Beyşehir Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcılığı görevine atanan Dr.Kutay Güven yeni görevine başladı.

Güven, yaptığı açıklamada, Eylül 2021 tarihi itibariyle Beyşehir Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcılığı görevine atantığını anımsatarak, "Beyşehir’imizin güzel insanlarının sağlıklı yaşamına bir nebze olsun katkı sağlama fırsatı bulabileceğim. Bu göreve beni layık gören büyüklerimize şükranlarımı sunuyorum." dedi.

Dr.Kutay Güven, memleketi Beyşehir’e hizmet etmekten onur ve gurur duyduğunu ifade ederek, şöyle devam etti:

"Doğup büyüdüğüm, ekmeğini yiyip havasını teneffüs ettiğim, okullarında okuduğum güzel memleketimizin hastanesinde hekimlik gibi kutsal bir görevi ifa ederek Beyşehir’imize hizmet etmekten onur ve gurur duyduğumu belirtmek isterim."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.