Beyşehir Gölü Milli Parkı'nda sonbahar manzaraları

KONYA (AA) - Türkiye’nin en büyük tatlı su gölünü bünyesinde barındıran Beyşehir Gölü Milli Parkı, sonbaharın son günlerinde doyumsuz manzaralar ortaya çıkarıyor.Türkiye'nin her mevsim çok sayıda ziyaretçi çeken ve sınırları...

22 Kasım 2020 Pazar 11:00
Beyşehir Gölü Milli Parkı'nda sonbahar manzaraları

KONYA (AA) - Türkiye’nin en büyük tatlı su gölünü bünyesinde barındıran Beyşehir Gölü Milli Parkı, sonbaharın son günlerinde doyumsuz manzaralar ortaya çıkarıyor.

Türkiye'nin her mevsim çok sayıda ziyaretçi çeken ve sınırları itibariyle en büyük milli parklarından birisi olan Beyşehir’de, Kasım ayının son günlerinde ağaçlar sararıp yerlere dökülen yaprakların oluşturduğu görseller, güzelliğiyle görenleri adeta büyülüyor.

Bölgede iyice soğuyan ve yüksek kesimlere yağan kar sonrası sonbahar da son görsel sunumunu gerçekleştiriyor. Bazı yerlerde sonbahar mevsiminin güzelliği izlenebilirken, bazı yerlerde ise ağaçlar dökülen yapraklarıyla dikkat çekiyor.

Ziyaretçiler, göl kıyılarındaki sahil yolunda ve parklarda yürüyüşe çıkarak ya da bisikletiyle pedal çevirerek doğanın keyfini çıkarırken, sonbaharın en güzel renklerini içinde barındıran milli park alanındaki kameriyelerde oturup göl sularını izlerken bol bol oksijen depoluyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.