Beyşehir'de ağaçlandırma çalışmaları

KONYA (AA) - Beyşehir ilçesinde, belediye ekiplerinin ilkbahar mevsiminin gelmesiyle birlikte ağaçlandırma çalışmalarına hız verdiği bildirildi.Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, yaptığı yazılı açıklamada, daha yeşil bir Beyşehir...

09 Mart 2021 Salı 12:14
Beyşehir'de ağaçlandırma çalışmaları

KONYA (AA) - Beyşehir ilçesinde, belediye ekiplerinin ilkbahar mevsiminin gelmesiyle birlikte ağaçlandırma çalışmalarına hız verdiği bildirildi.

Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, yaptığı yazılı açıklamada, daha yeşil bir Beyşehir hedefine ulaşmak için belediye ekiplerinin seferber olduğunu belirtti.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin, ilçe genelindeki park ve yeşil alanlarda ağaç dikme çalışmaları yürüttüğünü ifade eden Bayındır, şunları kaydetti:

"Önümüzdeki günlerde ilçemize prestij kazandıracak önemli yeşil alan çalışmalarımız da olacak. Yapacağımız çalışmalara ilişkin Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz tarafından yürütülen proje tamamlanmak üzere. Kısa sürede bu projemizi de hayata geçirmek arzusundayız. Çalışmalarla ıhlamur, batı latin, mavi ladin, leylandi, sedir, iğde, akça ağaç, akasya, diş budak ve çınar türündeki ağaçlar farklı alanlarda toprakla buluşturuldu. Refüjlerin yanı sıra Müftü Mahallesi sınırları içerisinde yer alan Ali Muslu ve Şehit Orhan Parlakkaya caddelerinin kesiştiği alanda yapımına geçtiğimiz yıl sonunda başlanan toplam 6 bin 64 metrekarelik alana sahip parkta da ağaç dikim çalışmalarımız devam ediyor."


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.