Beyşehir'de bayramlaşma programı düzenlendi

KONYA (AA) - Konya'nın Beyşehir ilçesinde Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlendi.AK Parti Beyşehir İlçe Teşkilatı tarafından, ilçedeki öğretmenevinde düzenlenen bayramlaşma programına katılan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı...

10 Temmuz 2022 Pazar 15:29
Beyşehir'de bayramlaşma programı düzenlendi

KONYA (AA) - Konya'nın Beyşehir ilçesinde Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlendi.

AK Parti Beyşehir İlçe Teşkilatı tarafından, ilçedeki öğretmenevinde düzenlenen bayramlaşma programına katılan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mustafa Akış, ilçe teşkilatlarının temposunu artırması gerektiğini belirterek, "Tüm seçimler zordur. Biz hiç kolay seçimle bugüne kadar gelmedik. Sizlerin desteğiyle bu seçimde de zorları kolay etmek bizim işimiz." dedi.

Konuşmaların ardından Akış ve AK Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı, partililerle bayramlaştıktan sonra bazı istişarelerde bulundu.

- İlçe Kaymakamlığı tarafından bayramlaşma programı düzenlendi

Beyşehir İlçe Kaymakamlığı tarafından, tarihi Eşrefoğlu Camii önünde resmi bayramlaşma programı düzenlendi.

Kaymakam Yusuf Özdemir ve Belediye Başkanı Adil Bayındır programa katılan daire amirleri, sivil toplum kuruluşları, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlarla bayramlaştı.

Özdemir ve beraberindekiler, ardından İlçe Emniyet Müdürlüğü ile İlçe Jandarma Komutanlığı'nı ziyaret ederek, polis ve jandarma teşkilatı mensuplarının bayramını tebrik etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.