Beyşehir'de çevre konulu fotoğraf sergisi açıldı

KONYA (AA) - Beyşehir'de Huğlu Av Tüfekleri Kooperatifi tarafından Beyşehir Kültür, Turizm ve Doğa Derneği Fotoğraf Kulübü işbirliği ile Dünya Çevre Günü kapsamında sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde gerçekleştirilen "Eski...

09 Haziran 2022 Perşembe 16:12
Beyşehir'de çevre konulu fotoğraf sergisi açıldı

KONYA (AA) - Beyşehir'de Huğlu Av Tüfekleri Kooperatifi tarafından Beyşehir Kültür, Turizm ve Doğa Derneği Fotoğraf Kulübü işbirliği ile Dünya Çevre Günü kapsamında sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde gerçekleştirilen "Eski Hali, Yeni Hali" fotoğraf yarışması sonuçlandı.

Yarışma neticesinde projeye dahil olan çevre gönüllülerinden dereceye giren ve sergileme ödülü alan isim ve topluluklara ödülleri ve teşekkür belgeleri düzenlenen törende verildi.

Huğlu Av Tüfekleri Kooperatifi Başkanı Naci Tanık, "Doğadaki o kötü görüntüleri görünce böyle bir projeyi hayata geçirmek aklımıza geldi. Bu projeyi hem bölgemize hem de ülkemize örnek bir proje olacağını düşünerekten başlatmış olduk." dedi.

Beyşehir Kültür, Turizm ve Doğa Derneği Başkanı Mustafa Büyükkafalı da proje kapsamında 24 noktada, 350 gönüllünün katılımıyla fotoğraf çekildiğini ve temizlik yapıldığını anlattı.

Fotoğraf yarışmasında Huğlu Ortaokulu birinci, Eşrefoğlu İmam Hatip Ortaokulu ikinci, TOKİ Ortaokulu ise üçüncü oldu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.