Beyşehir'de düzenlenen "Bakkal Amca Fotoğraf Yarışması"

KONYA (AA) - Konya'nın Beyşehir ilçesinde düzenlenen "Bakkal Amca Fotoğraf Yarışması" sonuçları açıklandı.Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Mustafa Büyükkafalı yaptığı yazılı açıklamada, bakkal ve küçük...

10 Eylül 2021 Cuma 16:06
Beyşehir'de düzenlenen

KONYA (AA) - Konya'nın Beyşehir ilçesinde düzenlenen "Bakkal Amca Fotoğraf Yarışması" sonuçları açıklandı.

Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Mustafa Büyükkafalı yaptığı yazılı açıklamada, bakkal ve küçük esnaf ve zanaatkarlarının yaşatılması konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla sosyal medya üzerinden hediye çeki ödüllü bir cafotoğraf yarışması düzenlediklerini belirtti.

Fotoğraf yarışmasına Türkiye'nin her yerinden yoğun bir katılım olduğunu kaydeden Büyükkafalı, dereceye giren ve mansiyon ile sergileme alan eserlerin jüri tarafından yapılan değerlendirme sonunda belirlendiğini kaydetti.

Büyükkafalı, yarışmada Ufuk Turpcan'ın fotoğrafının birinci, Mustafa Varol'un çalışmasının ikinci, Beyhan Can'ın eserinin üçüncülük, Mürsel Çetin'in fotoğrafının dördüncülük, Cihan Savran'ın çalışmasının ise beşincilik derecesi elde ettiğini bildirerek, 14 eserin ise sergilemeye layık görüldüğünü bildirdi.

Büyükkafalı ayrıca, yarışma sonunda, birinciye 2 bin 500, ikinciye bin, üçüncüye 750, dördüncüye 250 liralık hediye çeklerinin ödül olarak verildiğini ve bu çeklerin mahalle esnafı veya bakkalı ile küçük esnaflardan alışverişlerde kullanabileceklerini ifade etti.



Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.