Beyşehir'de ekin yangını

KONYA (AA) - Beyşehir ilçesinde çıkan ekin yangını söndürüldü.Çiçekler Mahallesi'nde ekin hasadı yapılırken biçerdöverin ısınan balatasından yangın çıktı. Kısa sürede bitişikteki tarlalara da sıçrayan yangın vatandaşların...

13 Temmuz 2019 Cumartesi 14:19
Beyşehir'de ekin yangını

KONYA (AA) - Beyşehir ilçesinde çıkan ekin yangını söndürüldü.

Çiçekler Mahallesi'nde ekin hasadı yapılırken biçerdöverin ısınan balatasından yangın çıktı. Kısa sürede bitişikteki tarlalara da sıçrayan yangın vatandaşların ve Beyşehir Belediyesi itfaiye ekiplerinin çalışması sonucu söndürüldü.

Çiçekler Mahallesi muhtarı Hüseyin Aslanel, gazetecilere, 8-10 dekar ekili alanın yandığını söyledi.

Yangının çıktığı alanın yerleşim merkezine yakın olduğunu ifade eden Aslanel, "Büyük bir tehlike atlattık. Yangının söndürülmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Yanan alan 3 çiftçimize ait. Onlara da geçmiş olsun diyorum." dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.