Beyşehir'de esnafla sabah buluşmaları

KONYA (AA) - Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun’un esnafla sabah buluşması programları yeniden başladı. Başkan Özaltun, Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Seçimi nedeniyle ara verilen esnafla sabah buluşması programlarına...

10 Temmuz 2018 Salı 11:08
Beyşehir'de esnafla sabah buluşmaları

KONYA (AA) - Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun’un esnafla sabah buluşması programları yeniden başladı.

Başkan Özaltun, Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Seçimi nedeniyle ara verilen esnafla sabah buluşması programlarına tekrar başladı.

Özaltun, kendisine eşlik eden belediye meclis üyeleri ve AK Parti İlçe Teşkilatı mensuplarıyla birlikte şehir merkezinde bulunan bir iş yeri sahibine ait mekanda gerçekleştirilen kahvaltı programında esnaflarla biraraya geldi.

Özaltun, sohbet ettiği, taleplerini dinlediği esnafa yönelik yaptığı konuşmasında, seçim sonrasında bu tür kahvaltı programlarında yine sabah saatlerinde esnafla biraraya gelmeye devam edeceklerini söyledi.

Hafta içi kent merkezinde, hafta sonları ise sanayi bölgesinde faaliyet gösteren fabrika, tesis ya da iş yerlerinde düzenleyecekleri kahvaltı programlarında tüm esnaf ve sanayici kesimi ile sabah buluşmalarını sürdüreceklerini belirten Özaltun, seçim beyannamesinde sözünü verdikleri tüm hizmetleri 4,5 yıla sığdırmayı başardıklarını vurguladı.

"Ama amacımız daha fazlasını yapmak, Beyşehir’e daha fazla hizmet edebilmek." diyen Özaltun, şöyle konuştu:

"Nasıl olsa seçim beyannamesindeki verdiğimiz sözlerin hepsini yerine getirdik demeden daha fazla neleri yapabiliriz; bunları belirlemek için siz esnaflarımızla işte bu tür sabah buluşmaları vesilesiyle biraraya gelerek yeni taleplerinizi, isteklerinizi almanın çabası içerisindeyiz. Çünkü, hizmet sonsuz ve sınırsız. Bizde de hizmette sınır yok Allah’ın izniyle. Bu vesileyle, sizlerden ve vatandaşlarımızdan gelen yeni genel istek ve talepleri alarak bir sonraki seçimdeki yol haritamızı da buna göre belirlemek de istiyoruz."

Daha sonra Özaltun, kahvaltı programının ardından çevredeki bazı esnafları da iş yerlerinde ziyaret ederek “hayırlı işler” dileğinde bulundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.