Beyşehir'de ev deposunda yangın

KONYA (AA) - Beyşehir ilçesinde, park halindeki otomobilde çıkan yangın, evin deposunu kullanılamaz hale getirdi.Edinilen bilgiye göre, Beyşehir’e bağlı Doğanbey Mahallesi’nde yaşayan Osman Arınç’a ait evin bitişiğindeki kapalı depoda...

07 Ocak 2019 Pazartesi 14:56
Beyşehir'de ev deposunda yangın

KONYA (AA) - Beyşehir ilçesinde, park halindeki otomobilde çıkan yangın, evin deposunu kullanılamaz hale getirdi.

Edinilen bilgiye göre, Beyşehir’e bağlı Doğanbey Mahallesi’nde yaşayan Osman Arınç’a ait evin bitişiğindeki kapalı depoda bulunan otomobil, henüz bilinmeyen bir nedenle yanmaya başladı.

Deponun ardından bitişikteki samanlığı sıçramasıyla büyüyen yangına Konya Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı itfaiye aracı, KOSKİ Genel Müdürlüğü ile Beyşehir Belediyesi’ne ait iş makineleri müdahale etti.

Ekipler eve ve bitişiğindeki diğer yapılara sıçramaması için yoğun gayret göstererek yangını kontrol altına aldı.

Yangında, depoda bulunan ve söndürme çalışmaları esnasında enkaz altında kalan otomobilin tamamen kullanılamaz hale geldiği, depodaki malzemeler ile samanlıktaki balyaların da zarar gördüğü öğrenildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.