Beyşehir'de kitap okuma etkinliği yapıldı

KONYA (AA) - Beyşehir'de kitap okuma etkinliği düzenlendi.Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) Şefliği ile Kültür ve Turizm Derneği tarafından düzenlenen etkinliğe katılanlar, birlikte kitap okudu, sanatsal faaliyetlerde bulundu.DKMP Şefi...

14 Mayıs 2022 Cumartesi 16:41
Beyşehir'de kitap okuma etkinliği yapıldı

KONYA (AA) - Beyşehir'de kitap okuma etkinliği düzenlendi.

Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) Şefliği ile Kültür ve Turizm Derneği tarafından düzenlenen etkinliğe katılanlar, birlikte kitap okudu, sanatsal faaliyetlerde bulundu.

DKMP Şefi Fatih Demir, gazetecilere, kurum olarak organizasyona ev sahipliği yapmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Mustafa Büyükkafalı da "Kitap okuma programına bizler el sanatı ve becerilerini de ekleyerek daha renkli hale getirmeye çalıştık. El sanatlarını yapanları da buraya davet ettik. Açık alanda kitap okuyanların yanı sıra kurslara katılan gençler de müzik ve resim çalışmalarını burada yapıyor." ifadesini kullandı.



Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.