Beyşehir'de KYK personeline süs bitkileri yetiştiriciliği kursu

KONYA (AA) - Konya’nın Beyşehir ilçesinde, Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Beyşehir Yurtlarında görev yapan personele yönelik olarak açılan Süs Bitkileri Yetiştiriciliği ve Geliştirme Kursu'nda eğitim sürüyor.Beyşehir Halk Eğitim Merkezi...

08 Temmuz 2021 Perşembe 17:03
Beyşehir'de KYK personeline süs bitkileri yetiştiriciliği kursu

KONYA (AA) - Konya’nın Beyşehir ilçesinde, Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Beyşehir Yurtlarında görev yapan personele yönelik olarak açılan Süs Bitkileri Yetiştiriciliği ve Geliştirme Kursu'nda eğitim sürüyor.

Beyşehir Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve KYK Beyşehir ve Eşrefoğlu Yurtları iş birliğinde açılan kursta, kursiyerlere sera alanında bitki budama ve bitkiden çelik alma konularının da aralarında olduğu farklı bilgiler uygulamalı olarak gösteriliyor.

Beyşehir ve Eşrefoğlu Yurt Müdürü Mustafa Songül yaptığı açıklamada,"Yaz dönemi boyunca bu tür kurslarla personelimizin verimliliğinin de artırılması hedefleniyor. Personelimize önümüzdeki haftalarda açılacak kurslarla doğalgaz, kaynak, metal, mekanik ve makine bölümü eğitimleri de verilecek." dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.