Beyşehir'de öğrencilere eğitim semineri

KONYA (AA) - Konya'nın Beyşehir ilçesinde, ortaokul ve lise öğrencilerine "antibiyotik direncine dur de geleceğini ve sağlığını koru" konulu eğitim semineri verildi.Beyşehir İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından Antibiyotik...

19 Kasım 2018 Pazartesi 10:31
Beyşehir'de öğrencilere eğitim semineri

KONYA (AA) - Konya'nın Beyşehir ilçesinde, ortaokul ve lise öğrencilerine "antibiyotik direncine dur de geleceğini ve sağlığını koru" konulu eğitim semineri verildi.

Beyşehir İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından Antibiyotik Farkındalık Haftası kapsamında Cahit Zarifoğlu Anadolu Lisesi ile Huğlu Ortaokulu'nda eğitim semineri gerçekleştirildi.

Sağlık Müdürlüğü Akılcı İlaç Birimi tarafından gerçekleştirilen seminerlerde sağlık personeli tarafından öğrencilere akılcı antibiyotik kullanımı hakkında bilgiler verildi.

Akılcı antibiyotik kullanımı hakkında farkındalık oluşturulmasına yönelik yaklaşık 2 saat süren seminerlerde, sağlık personeli konuyla ilgili olarak yöneltilen soruları da cevaplandırdı.



Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.