Beyşehir'de sağlık çalışanlarınca resim sergisi açıldı

KONYA (AA) - Beyşehir Devlet Hastanesinde görev yapan doktorlar, hemşireler ve sağlık çalışanları Hemşireler Haftası dolayısıyla resim sergisi açtı.Sergide eserleri bulunan, genel cerrahi uzmanı Dr. Turgut Reis Koç, Beyşehir Belediyesi Kültür...

14 Mayıs 2022 Cumartesi 16:19
Beyşehir'de sağlık çalışanlarınca resim sergisi açıldı

KONYA (AA) - Beyşehir Devlet Hastanesinde görev yapan doktorlar, hemşireler ve sağlık çalışanları Hemşireler Haftası dolayısıyla resim sergisi açtı.

Sergide eserleri bulunan, genel cerrahi uzmanı Dr. Turgut Reis Koç, Beyşehir Belediyesi Kültür ve Yaşam Merkezi'ndeki açılışta gazetecilere, yağlı boya, karakalem ve kolaj çalışmalarının sergilediğini söyledi.

Eserlerin hepsinin ayrı bir dünya, renk cümbüşü ve güzellik olduğunu dile getiren Koç, "Meslekte bazen zor ve stresli olduğumuz anlar oluyor. O dönemlerde bu çalışmalar insanı ayrı bir güzel dünyaya çekiyor. Merakı, ilgisi olan tüm arkadaşlara tavsiye ederim. Bugüne kadar 100'e yakın resim çalışmam oldu."dedi.

Sergide eserleri bulunan anestezi teknikeri Müberra Yıldırım da ilkokul yıllarından beri resim çalışmalarını hobi olarak sürdürdüğünü, Hemşireler Haftası dolayısıyla açılan sergiye katkıda bulunmaktan memnuniyet duyduğunu ifade etti.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.