Beyşehir'de Vuslat Parkı yapım çalışmaları

KONYA (AA) - Beyşehir Belediye Beyşehir Gölü kıyısındaki Vuslat Parkı'nda çalışmalarını sürdürüyor.Vuslat Parkı'nın iki noktasında yürütülen oyun parklarının montaj ve kurulum çalışmalarını inceleyen Belediye Başkanı...

06 Temmuz 2018 Cuma 13:14
Beyşehir'de Vuslat Parkı yapım çalışmaları

KONYA (AA) - Beyşehir Belediye Beyşehir Gölü kıyısındaki Vuslat Parkı'nda çalışmalarını sürdürüyor.

Vuslat Parkı'nın iki noktasında yürütülen oyun parklarının montaj ve kurulum çalışmalarını inceleyen Belediye Başkanı Özaltun, bu çalışmaların kentin en büyük parkının çehresini daha da değiştireceğini söyledi.

Çocukların emniyet ve güvenliğinin en üst düzeyde düşünüldüğü ahşap ağırlıklı oyun grupları yerleştirme ve montaj çalışmalarının devam ettiğini ifade eden Özaltun, şunları kaydetti:

"Bin 500 metrekarelik alana sahip bu alanda tüm kaydıraklar ailelerin çocuklarını oyun oynarken görebileceği şeffaf yapıya sahip olacak. Burada çocuklarımızın fiziki gelişimlerine uygun oyun grupları kurulacak. Parkta kutucuklardan oluşan oyun grupları, ip tırmanma alanları, halat tüp geçişi, ahşap yel değirmeni, deniz kumu olan bir alan bulunacak. Çalışmaların başlamasıyla kısa sürede Beyşehirli hemşehrilerimizin ve çocuklarının hizmetine girecek. Engelli çocuklarımız içinde çalışmalar yapılacak. Bu alanın gelecekte üzerini de kapatarak her mevsim çocuklarımızın oyun oynayabileceği hale getirilmesini hedefliyoruz. Bu park, mimarisi ile Türkiye'de örnek bir park olacak."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.