Beyşehir'den kısa kısa

KONYA (AA) - Beyşehir Belediyesince 4 yıl önce başlatılan evde bakım hizmetlerine devam ediliyor.Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, yaptığı yazılı açıklamada, göreve başlamasının hemen sonrasında başlatılan evde bakım hizmetlerinin...

11 Ağustos 2018 Cumartesi 13:31
Beyşehir'den kısa kısa

KONYA (AA) - Beyşehir Belediyesince 4 yıl önce başlatılan evde bakım hizmetlerine devam ediliyor.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, yaptığı yazılı açıklamada, göreve başlamasının hemen sonrasında başlatılan evde bakım hizmetlerinin ilçede yaşayan ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürdüğünü belirtti.

Beyşehir'in 67 mahallesinde hizmet veren evde bakım hizmeti biriminin faaliyetinden hali hazırda 78 kişinin yararlandığını vurgulayan Özaltun, şunları kaydetti:

"Hizmetimizden yararlanan hemşehrilerimizin evleri periyodik aralıklarla tepeden tırnağa temizleniyor. Ayrıca, ihtiyaç halinde evde bulunan halılar yıkanıyor, kişisel bakımlarını yapamayacak durumdaki vatandaşlarımızın banyo, saç sakal ve tırnak kesimi de düzenli olarak gerçekleştiriliyor. Evde banyo yapma fırsatı olmayanlar ekiplerimizce ilçe merkezindeki hamamlara belirli aralıklarla götürülerek bu ihtiyaçları gideriliyor."

- Beyşehir'de tarla yolları bakım çalışmaları

Konya'nın Beyşehir ilçesinde, tarla yollarında yürütülen bakım ve onarım çalışmalarında sona gelindiği bildirildi.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, yaptığı yazılı açıklamada, ilçeye bağlı dış mahallelerde bulunan arazi yollarında başlatılan bakım ve onarım çalışmalarında son aşamaya geldiklerini belirtti.

Bahar dönemi ve haziran ayındaki yoğun yağışlardan dolayı bozulan tarla yollarını yeniden düzenlemek için harekete geçtiklerini ifade eden Özaltun, şunları kaydetti:

"Çiftçimizin tarla yolunda arazisine ulaşımını kolaylaştırabilmek için tüm imkanlarımızla seferber olduk. Çalışmalar tamamlanmak üzere. Arazi yollarımız artık daha elverişli hale getiriliyor. Her zaman çiftçimizin ve üreticimizin yanındayız."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.