Bien yerli teknolojik ürünleriyle öne çıkıyor

- Bien, Türkiye'de dijital teknoloji ile üretilen ilk duvar karolarının ve 20 mm'lik teknik porselen karoların öncüsü konumunda yer alıyor

12 Mart 2022 Cumartesi 11:30
Bien yerli teknolojik ürünleriyle öne çıkıyor

İSTANBUL (AA) - Bien, geliştirdiği yüzde 100 yerli teknolojik ürünleriyle, Türkiye’nin bilim ve teknoloji alanındaki başarısına katkı sunmaya devam ediyor.

Bien'den yapılan açıklamaya göre, Türkiye’de her yıl 8-14 Mart'ta kutlanan Bilim ve Teknoloji Haftası, yapı sektöründe dünyanın önde gelen oyuncuları arasında yer alan Bien için de önem arz ediyor. İleri teknoloji ve Ar-Ge çalışmalarıyla öne çıkan Bien tarafından geliştirilen yüzde 100 yerli ürünler, dünyada öne çıkıyor.

Bien, Türkiye'de dijital teknoloji ile üretilen ilk duvar karolarının ve 20 mm'lik teknik porselen karoların öncüsü konumunda yer alıyor.

Bien’in banyo grubunda ise tesisatçı ve tüketici dostu özel Easy Learn sistemleri, dünyanın en ince klozet kapağı olma özelliği ve antibakteriyel yüzeyi ile VENTO Monoslim klozet kapağı rakiplerinden ayrılıyor. Tasarımda minimal yaklaşımın temsilcilerinden VENTOMonoslim, sessiz ve yavaş kapanan kapağıyla dikkati çekiyor.

Çevre dostu ve doğaya saygılı Bien’in hayata geçirdiği Magiclean ile hijyen, banyo ve tuvaletlerde maksimum seviyeye ulaşıyor. Bien Banyo’nun uzun süren Ar-Ge çalışmaları ile geliştirilen yeni yüzey teknolojisi sayesinde banyo ve tuvaletler hijyene ve pürüzsüz yüzeylere kavuşuyor.

Alman Hygiene-Institut ve Yeditepe Üniversitesi Genetik ve Biyomühendislik Bölümü tarafından test edilip onaylanan Bien’in Magiclean adını verdiği uygulama antimikrobiyel, antibakteriyel ve mantar üremesine karşı özelliğiyle öne çıkıyor.

Anahtar Kelimeler:
Bien
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.