Bilgisayar eğitimini tamamlayan Ankaralı 50 muhtara sertifikaları verildi

ANKARA (AA) - Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), iki aylık bilgisayar eğitimini tamamlayan 50 muhtara sertifikalarını verdi.ABB'den yapılan açıklamaya göre, Muhtarlık İşleri Daire Başkanlığı ile Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığınca...

15 Nisan 2022 Cuma 15:06
Bilgisayar eğitimini tamamlayan Ankaralı 50 muhtara sertifikaları verildi

ANKARA (AA) - Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), iki aylık bilgisayar eğitimini tamamlayan 50 muhtara sertifikalarını verdi.

ABB'den yapılan açıklamaya göre, Muhtarlık İşleri Daire Başkanlığı ile Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığınca "Bilgisayar Bilmeyen Muhtar Kalmasın Projesi" kapsamında 50 muhtara verilen bilgisayar eğitimi verildi.

İki aylık eğitimin ardından sertifikalarını alan muhtarlar, Çubuk Vadisi'nde fidan dikti.

Eğitimlerini tamamlayan muhtarlara katılım sertifikalarını veren Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Önder Yanmaz, sosyal belediyecilik anlayışı kapsamında muhtarları teknolojiyle buluşturduklarını aktardı.

Muhtarlardan gelen talepleri değerlendirdiklerini anlatan Yanmaz, "Muhtarlara teknoloji eğitimlerini ilk olarak Polatlı'da başlattık. Ardından Çubuk, Akyurt ve Sincan'da verdiğimiz bilgisayar eğitimini de tamamladık. Yeşilin Başkentine muhtarlarla birlikte biz de katkı yapmayı istedik ve Çubuk Vadisi'nde fidan diktik." ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.