Bilim kamplarında çocuklar hem eğleniyor hem öğreniyor

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Bilim Merkezi'ndeki bilim kamplarında çocuklar hem eğleniyor hem de öğreniyor.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, 6 Temmuz'da başlayan etkinlikler...

04 Ağustos 2021 Çarşamba 11:41
Bilim kamplarında çocuklar hem eğleniyor hem öğreniyor

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Bilim Merkezi'ndeki bilim kamplarında çocuklar hem eğleniyor hem de öğreniyor.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, 6 Temmuz'da başlayan etkinlikler tüm hızıyla devam ederken, Bilim Merkezi'nde gençler ve çocuklar bilimsel bilgilerle eğlenerek vakit geçiriyor.

Tanışma ve drama ile başlayan etkinlikler içerisinde, "robokod", "redoks tepkimeleri", "organik krem yapıyoruz", "canlılar dünyasına yolculuk", "ahşap atölyesi", "tasarımına renk kat", "güneş gözlemi", "sihirli lamba", "atık malzeme atölyesi", "yüzük oyunu", "kağıt devreler" ve "oryantrik" gibi birbirinden ilginç ve eğlenceli konu başlıkları yer alıyor.

Bilim Merkezi'nde çok sayıda arkadaşlık edinen çocuklar, burada çok eğlendiklerini, birçok şey öğrendiklerini ve yaz sezonunu çok keyifli geçirdiklerini belirtti.

5 ayrı dönemde gerçekleşen bilim kampı programına 8-16 yaş arası çocuklar katılıyor.

Katılım ücretinin 60 TL olduğu bilim kamplarına ilişkin bilgi almak isteyenlerin 0 352 222 45 67-0 352 222 89 01 nolu telefon numaralarını araması, kayseribilimmerkezi.com adresini ziyaret etmesi veya sosyal medya hesaplarını takip etmesi gerekiyor.



Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.