Bilim Merkezine Brüksel'den davet

KAYSERİ (AA) - Kayseri Bilim Merkezinin Avrupa Okul Ağı (EUN) tarafından yürütülen Scientix Projesi kapsamında Brüksel'de düzenlenecek 3. Scientix Konferansı'na davet edildiği bildirildi.Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya...

02 Mayıs 2018 Çarşamba 13:40
Bilim Merkezine Brüksel'den davet

KAYSERİ (AA) - Kayseri Bilim Merkezinin Avrupa Okul Ağı (EUN) tarafından yürütülen Scientix Projesi kapsamında Brüksel'de düzenlenecek 3. Scientix Konferansı'na davet edildiği bildirildi.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kayseri Bilim Merkezi, konferansta ilk ve ortaöğretimde bilim, teknoloji, mühendislik ve matematik eğitimi alanındaki çalışmalarını ve deneyimlerini paylaşacak. 5 Mayıs'taki konferansla Avrupa'da fen ve matematik öğretiminde sorgulama temelli eğitimin yaygınlaştırması amaçlanıyor.

Öte yandan Kayseri Bilim Merkezince yürütülen 3 proje de TÜBİTAK tarafından kabul edildi.

Bu kapsamda TÜBİTAK tarafından 2017-2018 çağrı dönemi kapsamında desteklenen Bilim Şenliği Destekleme Programı'nda "Kayseri Bilim Şenliği" projesi de yer alacak.

Kayseri Çetin Şen Bilim ve Sanat Merkezince hazırlanan Okul Dışı Öğrenme Ortamlarında İngilizce Öğretimi Program Farklılaştırma Uygulamaları ve Ankara Yasemin Karakaya Bilim ve Sanat Merkezince yürütülen Doğada ve Yapılarda Yaşam Bulan Matematik isimli projeler, TÜBİTAK tarafından desteklenecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.