BİMDER'den uzaktan eğitim alan öğrencilere bilişim desteği

KONYA (AA) - Konya'nın Bozkır ilçesinde faaliyet gösteren Bozkır İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Gönüllüleri Derneği (BİMDER) pandemi sürecinde de ihtiyaç sahibi ve başarılı öğrencilere destek oluyor. Dernekten yapılan açıklamada,...

05 Ocak 2021 Salı 12:53
BİMDER'den uzaktan eğitim alan öğrencilere bilişim desteği

KONYA (AA) - Konya'nın Bozkır ilçesinde faaliyet gösteren Bozkır İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Gönüllüleri Derneği (BİMDER) pandemi sürecinde de ihtiyaç sahibi ve başarılı öğrencilere destek oluyor.

Dernekten yapılan açıklamada, uzaktan eğitim hizmetinde sıkıntı yaşayan bazı üniversite ve lise öğrencilerine, internet hizmeti, tablet ve bilgisayar desteği verdiğini duyurdu.

Dernek, 7 öğrenciye dizüstü bilgisayar, 5 öğrenciye tablet ve 4 öğrencisi olan 2 aileye ise bir yıllık internet aboneliği hizmeti sağlandığını açıkladı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen BİMDER Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Görür, "Yardımseverlerimizin desteği ile başarılı öğrencilerimizi desteklemeye ve ihtiyaç sahiplerinin ihtiyaçlarını gidermeye devam edeceğiz." değerlendirmesinde bulundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.