"Bir Tenor Aranıyor" tekrar Ankara sahnelerinde

- Ankara Devlet Opera ve Balesince sahneye konulan, Ken Ludwig'in ödüllü müzikli oyunu "Bir Tenor Aranıyor", 9 Aralık'ta bir kez daha başkentli sanatseverlerin beğenisine sunulacak

05 Aralık 2018 Çarşamba 12:58

ANKARA (AA) - Ankara Devlet Opera ve Balesi (ADOB), Amerikalı yazar Ken Ludwig'in ödüllü müzikli oyunu "Bir Tenor Aranıyor"u, 9 Aralık'ta bir kez daha başkentte sahneleyecek.

Ankara Devlet Opera ve Balesi Basın Biriminden yapılan açıklamaya göre, 2010-2011 sanat sezonundan itibaren Doğan Çelik'in rejisiyle sahnelenen "Bir Tenor Aranıyor", 2018-2019 sanat sezonunda da Ankaralı sanatseverlerin beğenisine sunulacak.

1930'lu yılların Amerikasında, bu kıtada ilk defa sahneye çıkacak ünlü İtalyan tenorun küçük bir otel odasında başından geçen gülünç olayların ele alındığı müzikli oyun, 9 Aralık'ta Leyla Gencer Sahnesi'nde seyredilebilecek.

Daha önce 16 dilde ve 25 ülkede sahnelenen Amerikalı yazar Ken Ludwig'in bol ödüllü müzikli oyunu "Bir Tenor Aranıyor", müzikallerin Oscarı olarak bilinen Tony Ödülü'ne de dokuz kez aday olmuş ve bu ödülü iki kez kazanmıştı.



Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.