Bisikletiyle dünya turuna çıkan İspanyol Karapınar'a geldi

KONYA (AA) - İspanya'dan bisikletiyle dünya turuna çıkan Sergio Durango, Konya'nın Karapınar ilçesine geldi.İspanya'da grafik tasarımcısı olan Sergio Fransa, gazetecilere yaptığı açıklamada, İtalya, Slovenya, Hırvatistan, Sırbistan,...

16 Temmuz 2022 Cumartesi 13:58
Bisikletiyle dünya turuna çıkan İspanyol Karapınar'a geldi

KONYA (AA) - İspanya'dan bisikletiyle dünya turuna çıkan Sergio Durango, Konya'nın Karapınar ilçesine geldi.

İspanya'da grafik tasarımcısı olan Sergio Fransa, gazetecilere yaptığı açıklamada, İtalya, Slovenya, Hırvatistan, Sırbistan, Bulgaristan gibi ülkeleri gezdiğini söyledi.

Bisikletiyle seyahatin daha zevkli olduğunu belirten Sergio, şunları kaydetti:

"İstediğiniz zaman durabiliyorsunuz. Ülke kültürlerini tanımak daha kolay. Çevreye zara vermiyoruz. En önemlisi de sağlık için bisiklet kullanmak daha önemli. Türkiye çok güzle bir ülke. İstanbul, İzmir, Bursa ve Konya'yı gezdim. Türk insanı çok iyi, misafirperver. Kimi zaman yemeğini ve evini paylaşıyor. Buradan Kapadokya'ya gideceğim."

Anahtar Kelimeler:
Bisikletİspanyol
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.