Bitlis ve Diyarbakır'da silah ve mühimmat dolu sığınak ele geçirildi

ANKARA (AA) - Bitlis ve Diyarbakır'da güvenlik güçlerince gerçekleştirilen operasyonda, silah ve mühimmat dolu sığınaklar bulundu. Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinde, dünkü "yurt içi olaylar"a ilişkin bilgi verildi.Buna...

11 Ocak 2018 Perşembe 15:07
Bitlis ve Diyarbakır'da silah ve mühimmat dolu sığınak ele geçirildi

ANKARA (AA) - Bitlis ve Diyarbakır'da güvenlik güçlerince gerçekleştirilen operasyonda, silah ve mühimmat dolu sığınaklar bulundu.

Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinde, dünkü "yurt içi olaylar"a ilişkin bilgi verildi.

Buna göre, Bitlis merkezde devam eden operasyonlarda tespit edilen 9 sığınak, bir depo ve yedi terörist mevzisinde yapılan aramada, patlamamış bir adet 81 milimetre havan mühimmatı, 14 tüp, bir akü, 100 metre kablo ve çok miktarda muhtelif malzeme ele geçirildi.

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde ise güvenlik güçlerince, 6 sığınakta bulunan el yapımı patlayıcı yapımında kullanılmak üzere hazırlanan bir mutfak tüpü, iki akü, 30 metre kablo, bin 340 gram toz esrar maddesi, 550 gram kenevir tohumu, örgütsel kitap ve dergiler ve çok miktarda malzemeye el konuldu.

Batman'ın Gercüş ilçesinde güvenlik güçlerince yapılan arazi aramasında, bir el bombası, 10 kilogram amonyum nitrat ve az miktarda muhtelif malzeme ve örgütsel doküman elde edildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.