Boğazlıyan Kadın Girişimciler Kooperatifi aşure dağıttı

YOZGAT (AA) - Boğazlıyan Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifince muharrem ayı dolayısıyla aşure dağıtıldı.Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar, kooperatif binası önündeki etkinlikte, muharrem ayının birlik ve beraberliğin...

09 Ağustos 2022 Salı 13:35
Boğazlıyan Kadın Girişimciler Kooperatifi aşure dağıttı

YOZGAT (AA) - Boğazlıyan Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifince muharrem ayı dolayısıyla aşure dağıtıldı.

Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar, kooperatif binası önündeki etkinlikte, muharrem ayının birlik ve beraberliğin perçinlenmesine vesile olması temennisinde bulundu.

AK Parti İlçe Başkanı Osman Düğenci de kardeşliğin ve sevginin değerini bilmek gerektiğini belirterek, "Kardeşlik, paylaşma, dayanışma ve bereketin simgesi olan muharrem ayında tutulan oruçları da Allah kabul etsin. Bu mübarek günlerde birlik ve beraberlik içerisinde bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz." dedi.

Boğazlıyan Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi Başkanı Bilgen Altuntaş ise katılımcılara teşekkür etti.

Konuşmaların ardından vatandaşlara aşure ikram edildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.