Bor'da "İbadethane ve Sosyal Tesis Temizlik Ekibi" oluşturuldu

NİĞDE (AA) - Niğde'nin Bor Belediyesince ibadethanelerin, sosyal tesis ve umumi tuvaletlerin sürekli ve düzenli şekilde temizlenebilmesi için ''İbadethane ve Sosyal Tesis Temizlik Ekibi'' oluşturuldu.Bor Belediye Başkanı Serkan...

17 Nisan 2021 Cumartesi 12:48
Bor'da

NİĞDE (AA) - Niğde'nin Bor Belediyesince ibadethanelerin, sosyal tesis ve umumi tuvaletlerin sürekli ve düzenli şekilde temizlenebilmesi için ''İbadethane ve Sosyal Tesis Temizlik Ekibi'' oluşturuldu.

Bor Belediye Başkanı Serkan Baran, yaptığı açıklamada, camilerin temizlenmesi ve genel dezenfeksiyon noktasında oldukça yoğun şekilde çalışma başlattıklarını söyledi.

Baran, "Kovid-19 salgını ile insan sağlığının önemini çok daha derinden hissettiğimiz bu dönemde, özellikle camilerimiz ve umumi tuvaletlerin özenle temizlenmesi oldukça önem arz etmektedir. Haftanın belirli günlerinde camilerin yanında sosyal tesis ve umumi tuvaletler rutin olarak güçlü kimyasallar ve sıcak tazyikli su kullanılarak temizlik çalışmaları yapılacaktır." dedi.




Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.