Bozkır Bal Dolum Tesisi tamamlandı

KONYA (AA) - Konya Büyükşehir Belediyesi, Göksu Taşeli Havzası Kalkınma Projesi kapsamında Bozkır ilçesinde bal dolum, paketleme ve işleme tesisinin yapımını tamamladı.Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, yaptığı...

15 Ağustos 2021 Pazar 18:38
Bozkır Bal Dolum Tesisi tamamlandı

KONYA (AA) - Konya Büyükşehir Belediyesi, Göksu Taşeli Havzası Kalkınma Projesi kapsamında Bozkır ilçesinde bal dolum, paketleme ve işleme tesisinin yapımını tamamladı.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, yaptığı yazılı açıklamada, tesisin bölgedeki bal üreticilerine büyük kolaylık sağlayacağını belirtti.

Konya genelinde kırsal kalkınmanın ve hayvansal üretimin artması için destek olmayı sürdüreceklerini ifade eden Altay, şunları kaydetti:

"Bozkır'da bal dolum, paketleme ve işleme tesisini tamamladık. Tesis bölgedeki bal üreticilerimize büyük kolaylık sağlayacak. Hemşehrilerimizle el ele vererek şehrimizi tarımsal ve hayvansal üretimde daha iyi yerlere getireceğiz. Konya genelinde kırsal kalkınmanın ve hayvansal üretimin artması için destek olmayı sürdüreceğiz."

Konya Büyükşehir Belediyesi'nin Bozkır'a kazandırdığı bal dolum, paketleme ve işleme tesisi 1 milyon 300 bin liraya mal olduğu ifade edildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.