Boztepe köylerinin içme suyu çalışmaları tamamlandı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Kurtuluş Yılmaz, Boztepe ilçesindeki köylerin içme suyu yapım işlerinin tamamlandığını bildirdi.Yılmaz, yaptığı yazılı açıklamada, 2021 yılı su ve alt yapı çalışmaları...

25 Kasım 2021 Perşembe 16:32
Boztepe köylerinin içme suyu çalışmaları tamamlandı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Kurtuluş Yılmaz, Boztepe ilçesindeki köylerin içme suyu yapım işlerinin tamamlandığını bildirdi.

Yılmaz, yaptığı yazılı açıklamada, 2021 yılı su ve alt yapı çalışmaları kapsamında Boztepe'ye bağlı 11 köyde çalışma gerçekleştirildiğini ifade etti.

Köylerde su sıkıntısı yaşanmamasını amaçladıklarını belirten Yılmaz, 2021 yılı KÖYDES içme suyu çalışmaları kapsamında Boztepe köylerine 900 bin 685 liralık yatırım yapıldığını aktardı.

Yılmaz, "İklim değişikliğinden kaynaklanan kuraklığa karşı daha da önemli hale gelen köy içi içme suyu kolektör çalışmalarımız ile 2021 yılı itibariyle toplamda Boztepe ilçesine bağlı 11 köyümüzde içme suyu alt yapı çalışmaları yenilenerek kolektör sistemine dönüştürülmüş ve köylülerimizin hizmetine sunulmuştur." ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.