Bünyan Belediyesinden ramazan ayı önce 2 bin aileye yardım kolisi

KAYSERİ (AA) - Bünyan Belediyesi, ramazan ayında dar gelirli ve ihtiyaç sahibi 2 bin aileye tamamı yerel esnaflardan alınan gıda paketi dağıttı.Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun, yazılı açıklamasında, ihtiyaç sahibi alilelere 2 bin yardım...

12 Nisan 2021 Pazartesi 15:53
Bünyan Belediyesinden ramazan ayı önce 2 bin aileye yardım kolisi

KAYSERİ (AA) - Bünyan Belediyesi, ramazan ayında dar gelirli ve ihtiyaç sahibi 2 bin aileye tamamı yerel esnaflardan alınan gıda paketi dağıttı.

Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun, yazılı açıklamasında, ihtiyaç sahibi alilelere 2 bin yardım kolisi ulaştırdıklarını, gelenek haline getirilen çalışmayla hem yerel esnafın desteklendiğine hem de ihtiyaç sahibi vatandaşların yalnız bırakılmadığını belirtti.

Samimiyetle yürütülen ve her yıl sayısı artan gıda destek paketi çalışmasına hayırseverlerin de katkı sunduğunu aktaran Altun, "Tüm Bünyan halkımızın aileleriyle huzurlu bir ramazan ayı geçirmelerini temenni ediyorum." ifadelerini kullandı.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.