Burhan: "Lodumlu'da Tabela Var Park Yok!"

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş’ın Ekim ayında bitecek dediği Lodumlu Parkı’nda incelemelerde bulunan Ankara Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Sinan Burhan, Ekim ayında biter dediğiniz parkta henüz hiçbir şey yok. Tabela var ama ortada park yok açıklamasında bulundu.

03 Aralık 2022 Cumartesi 10:39
Burhan: "Lodumlu'da Tabela Var Park Yok!"

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Başkanı Mansur Yavaş’ın Ekim ayında bitecek dediği Lodumlu Parkı’nda incelemelerde bulunan Ankara Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Sinan Burhan, Ekim ayında biter dediğiniz parkta henüz hiçbir şey yok. Tabela var ama ortada park yok açıklamasında bulundu.

Meclis Üyesi Sinan Burhan,  “Sevgili Ankaralılar, Mansur Bey bu ekim ayında bu parkın biteceğini söylemişti. Allah aşkına söyleyin bu park bitmiş mi? Bu park hani ekimde bitecekti. Tabele var park yok dedi. 
Burhan, Lodumlu’da parkta yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek, burada sadece İki işçi var. İki işçiyle bu park biter mi arkadaşlar? Diye sordu.

Sinan Burhan’ın açıklamaları şöyle;
“Bu park seçimden önce bitmez. Sadece tabela belediyeciliğiyle, algı belediyeciliğiyle bu iş olmaz.
Neden mi tabela belediyeciliği; Sayın Yavaş’ın bir paylaşımı var, diyor ki ‘Sevgili Ankaralılar,
130 bin metrekare Lodumlu rekreasyon alanı. Ne zaman teslim Ekim’de teslim” Tabela var, çok güzel tabela ama ortada park yok.” 
“İşte Mansur Beyin belediyeciliği bu. Tabela var iş yok.
Sevgili Ankaralılar, aralık ayındayız bu kış bu parkı Mansur Bey bitiremez. Bu halk beni aradı, bu mahalledeki vatandaşlar beni aradılar. Dediler ki ‘Parkımız bitmedi’ Mansur Bey hangi icraatını bitirdi ki bunu bitirsin. Metro dedin metro yok. Ne var? Sadece tabela var”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.