Büyükkılıç, AK Parti Kayseri Kadın Kolları'nın yeni yönetimini kabul etti

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, geçtiğimiz hafta AK Parti Kayseri 6. Olağan Kadın Kolları Kongresi'nde güven tazeleyen Emine Timuçin ile yeni yönetimini kabul etti.Büyükşehir Belediyesinden yapılan...

21 Ocak 2021 Perşembe 15:24
Büyükkılıç, AK Parti Kayseri Kadın Kolları'nın yeni yönetimini kabul etti

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, geçtiğimiz hafta AK Parti Kayseri 6. Olağan Kadın Kolları Kongresi'nde güven tazeleyen Emine Timuçin ile yeni yönetimini kabul etti.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, ziyarette konuşan Büyükkılıç, gönüllerde yer almanın kaygısında olduklarını, bunun sevdasıyla çalıştıklarını belirtti.

Sohbet ortamında geçen ziyarette Büyükkılıç, "Biz birbirimize sahip çıkarsak yapamayacağımız hiçbir şey yoktur." ifadelerini kullandı.

AK Parti Kayseri Kadın Kolları İl Başkanı Timuçin ise ziyarette yaptığı konuşmada, Kayseri'ye yakışır bir kongre gerçekleştirdiklerini ifade etti.

"Kayserimizin babasısınız, gönüllerin de doktorusunuz" diyen Timuçin, şunları kaydetti:

"O yüzden biz sizden razıyız. Allah da sizlerden razı olsun. Şehrimize aile olarak rol modelsiniz. Mütevazılığınız, çocuklarınız olsun, eşiniz olsun şehirde o kadar mütevazı de bir hayatınız var ki, Allah selamet versin. Dışarda da gayet mütevazı hayatınız ile bizlere rol modelsiniz. Biz de burada sizin için varız."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.