Büyükkılıç, Çatakdere Mahallesi sakinlerini ağırladı

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Talas ilçesi Çatakdere Mahallesi muhtarı Seyit Ahmet Karabulut ve beraberindeki mahalle sakinlerini ağırladı.Büyükşehir Belediyesi Başkanlık Toplantı Salonu'nda...

15 Kasım 2021 Pazartesi 18:42
Büyükkılıç, Çatakdere Mahallesi sakinlerini ağırladı

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Talas ilçesi Çatakdere Mahallesi muhtarı Seyit Ahmet Karabulut ve beraberindeki mahalle sakinlerini ağırladı.

Büyükşehir Belediyesi Başkanlık Toplantı Salonu'nda gerçekleşen ziyarette Büyükkılıç, mahalle muhtarı ve vatandaşların talep ve isteklerini dinleyip, yapılan hizmetler hakkında bilgiler verdi.

Büyükkılıç, yaptığı konuşmada, vatandaşların her talebini önemsediklerini ve ona göre hizmet verdiklerini bildirdi.

Yapılan çalışmaları gören vatandaşların daha fazlasını isteme hakkına sahip olduğunu kaydeden Büyükkılıç, "Sizler bizi seçip buralara hizmet edin diye gönderdiğinize göre, sizlere layık olma yolunda gayret göstereceğiz, bundan hiç şüpheniz olmasın. Kayseri'de hayvancılığı, tarımı, planlı gelişmeyi, imarlı yapılaşmayı ve her türlü güzelliği insanımıza ulaştırma yönünde gayret göstereceğiz. Kaynaklarımız, imkanlarımız ve bütçemiz var. Sizlerin beklentilerini, taleplerini programlıyoruz ve daha sonra hayata geçiriyoruz." ifadelerini kullandı.

Muhtar Seyit Ahmet Karabulut ise mahalleye yapılan tüm hizmetlerden dolayı Başkan Büyükkılıç'a teşekkür etti.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.