Büyükkılıç, KAYMEK kursiyerleriyle bir araya geldi

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayseri Meslek Eğitim ve Kültür AŞ'nin (KAYMEK) yaz kurslarına başlayan öğrencilerini ziyaret etti.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Büyükkılıç,...

04 Temmuz 2022 Pazartesi 16:22
Büyükkılıç, KAYMEK kursiyerleriyle bir araya geldi

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayseri Meslek Eğitim ve Kültür AŞ'nin (KAYMEK) yaz kurslarına başlayan öğrencilerini ziyaret etti.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Büyükkılıç, gençlerle bir araya gelerek sohbet etti.

Gençlere sunulan hizmetlerin çok önemli olduğunu belirten Büyükkılıç, şunları kaydetti:

"Bulunduğumuz konum gereği bir şeyler söylemeyi, sizleri yüreklendirmeyi, önerileriniz varsa onları dinlemeyi her zaman arzu ederiz. Bu dönemde şöyle bir şey öğrendim, hani hep gençlere diyorlar ya sen ne anlarsın, öyle değil. Tam tersi, ben diyorum ki gençler konuşsun, gençleri dinleyelim. Varsa önerileri alalım. Onların görüşü bizim için önemli, anlamlı. Değerlendirdiğimizde, ilgilendiğimizde haklılık payının olduğunu gözlemleriz. Bu, ailelerimiz için de geçerli. Onları anlamaya çalışır, dinlemeye çalışırsak sabırla, birbirimizi anlamaya başlarız. Siz sabırlı olun, büyüklerinize saygıda kusur etmeyin, kendinizi de özgüven içerisinde mutlaka ifade edin."

Büyükkılıç, Kayseri’nin 30 büyükşehir içerisinde yatırıma en çok pay ayıran şehir olduğunu da vurguladı.

Anahtar Kelimeler:
KayseriKAYMEK
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.