Büyükkılıç, Kayseri Mantı Festivali'ne katıldı

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, İstanbul'un Esenler ilçesinde düzenlenen Kayseri Mantı Festivali'ne katıldı.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Başkan Büyükkılıç, festival...

21 Kasım 2021 Pazar 16:04
Büyükkılıç, Kayseri Mantı Festivali'ne katıldı

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, İstanbul'un Esenler ilçesinde düzenlenen Kayseri Mantı Festivali'ne katıldı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Başkan Büyükkılıç, festival öncesi AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki ile birlikte Kayseri Sivil Toplum Kuruluşları Federasyonu üyeleriyle bir araya geldi.

Daha sonra Büyükkılıç, Özhaseki ve Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu ile 15 Temmuz Millet Bahçesi'ni ziyaret etti.

Dörtyol Meydanı'nda düzenlenen Kayseri Mantı Festivali'ne geçen Büyükkılıç, organizasyonu gerçekleştiren Esenler Belediyesi ve Kayseri Dernekleri Federasyonu başta olmak üzere emeği geçen tüm kurumlara teşekkür etti.

Büyükkılıç, "Adeta Kayseri'de gibiyiz. İlçelerimizden gelen dostlarımızla güzel bir festival oldu. Mantı festivali etkinliğinin kadim şehrimizin kültürünü yansıtarak birlik, beraberlik ile dayanışmaya vesile olmasını diliyorum." ifadelerini kullandı.

Büyükkılıç'a ve emeği geçenlere desteklerinden dolayı plaket verildi.

Festivalde sanatçı Orhan Hakalmaz da sevilen şarkılarını seslendirdi.

Festivale, Başkan Büyükkılıç'ın yanı sıra AK Parti Kayseri Milletvekili Hülya Atçı Nergis, Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, Tomarza Belediye Başkanı Davut Şahin ve Talas Belediye Başkanvekili Ragıp Dost ile meclis üyeleri ve Kayserililer katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.