Büyükkılıç, Türk Kızılay Kayseri Şubesi'ni ziyaret ederek kurban bağışı yaptı

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, kurban bağışında bulundu.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Büyükkılıç, Türk Kızılay Kayseri Şube Başkanı Cafer Beydilli'yi ziyaret ederek yeni...

20 Haziran 2022 Pazartesi 17:53
Büyükkılıç, Türk Kızılay Kayseri Şubesi'ni ziyaret ederek kurban bağışı yaptı

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, kurban bağışında bulundu.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Büyükkılıç, Türk Kızılay Kayseri Şube Başkanı Cafer Beydilli'yi ziyaret ederek yeni görevini tebrik etti.

Kızılay ailesine, yönetim kuruluna, üyelerine ve gönüllülere çalışmalarında kolaylıklar dileyen Büyükkılıç, Kızılay rozeti takarken, kurban bağışı da yaptı.

Büyükkılıç, "Gönüllü üye olma projesini hayata geçirirken, madem gönüllüyüz, önümüzde Kurban Bayramı var. Kurban Bayramı'nda da kurbanlarımızı güvenilir şekilde teslim edebileceğimiz kuruluşlardan birisi olarak Kızılay'ı gördüğümüzü paylaşıyoruz. Benim bir ilkem var, söz güzeldir ama eylem daha anlamlıdır. Buraya gelmişken, bir kurban bağışını da yaparak, ilk uygulayanlardan biri olmayı tercih ediyorum." ifadelerini kullandı.

Beydilli de Büyükkılıç'a ziyareti dolayısıyla teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.