Büyükkılıç ve Çolakbayrakdar'dan 14 Mart Tıp Bayramı mesajı

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ve Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.Büyükkılıç, mesajında, tüm sağlık çalışanlarının insanlık...

13 Mart 2022 Pazar 16:13
Büyükkılıç ve Çolakbayrakdar'dan 14 Mart Tıp Bayramı mesajı

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ve Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Büyükkılıç, mesajında, tüm sağlık çalışanlarının insanlık için hayati görevler üstlenen birer kahraman olduğunu vurgulayarak, 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutladı.

Sağlık çalışanlarının önemli bir görevi üstlenerek insanlığa kutsal hizmet sunduklarını aktaran Büyükkılıç, şunları kaydetti:

"Tüm dünyanın mücadele ettiği ve inşallah geride bırakmayı temenni ettiğimiz pandemi süreci bize hiç unutmamamız gereken bir şeyi hatırlattı. Sadece salgın hastalıklar döneminde değil, günlük yaşantımızda da tüm sağlık çalışanları insanlık için hayati görevler üstlenmiş birer kahramandır. Herhangi bir rahatsızlıkla başvurduğumuz sağlık kurumlarımız ve sağlık çalışanlarımız kutsal bir görevi yerine getirmektedirler. Yurdumuzun dört bir köşesinde insanımız için sağlığımız için görev yapan sağlık çalışanlarımıza minnet duyuyor, şükranlarımızı sunuyoruz. Onlara sadece zorlu koşullarda değil, her dönemde ihtiyacımız olduğunu özellikle ifade etmek istiyorum."

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar da mesajında, hastaların sağlığına kavuşması için gecesini gündüzüne katarak şifaya vesile olan doktor, hemşire ve tüm sağlık çalışanlarının karşılık beklemeden büyük bir fedakarlık örneği sergilediklerini belirtti.

Sağlık çalışanlarının her zaman yanlarında olduklarını vurgulayan Çolakbayrakdar, 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.