Büyükkılıç'a ulaşımla ilgili kapsamlı sunum yapıldı

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'a ulaşım yatırımlarına ilişkin kapsamlı sunum yapıldı.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu'nda gerçekleşen...

06 Haziran 2021 Pazar 14:32
Büyükkılıç'a ulaşımla ilgili kapsamlı sunum yapıldı

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'a ulaşım yatırımlarına ilişkin kapsamlı sunum yapıldı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu'nda gerçekleşen toplantıya, Genel Sekreter Hüseyin Beyhan, Genel Sekreter Yardımcıları Hamdi Elcuman, Bayar Özsoy ile daire başkanları ve ulaşım birimi ekipleri katıldı.

Etüt ve Projeler Daire Başkanı Ahmet Şeref Bahçecioğlu tarafından Başkan Büyükkılıç'a sunum yapıldı.

Sunumda, kent genelinde ulaşım alanında yapılan hizmetler, yeni yapılacak çalışmalar ve alternatif yollar ile ilgili konular yer aldı.

Toplantı sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Büyükkılıç, ulaşım konusunda her alanda deneyimli ve birikimli ekibi ile kafa yormaya devam ettiklerini belirtti.

Kentin ulaşım alanında konforunu artırmayı amaçladıklarını aktaran Büyükkılıç, "Kavşak düzenlemelerini gözden geçirmek, yeni çalışmalara zemin hazırlamak, alternatif yollar üretmek amacıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Gerek tramvayımız ile ilgili gerek kavşak çalışmaları ile ilgili gerek lastik tekerlekli araçların gideceği alanlar ya da yayalarımızın geçişi ile ilgili her alanda kafa yormak suretiyle deneyimli, birikimli, şehrimizin evladı olan belediyemizin ekibi ile gerekli çalışmaları yapıyoruz." ifadelerini kullandı.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.