Büyükkılıç'a "Yılın Belediye Başkanı" ödülü

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 12. Özelkalem Dergisi Yerel Yönetim Ödülleri kapsamında KAYMEK Uzaktan Eğitim Merkezi (UZEM) ve Şehir Kütüphanesi projeleri ile iki ayrı kategoride "Yılın Belediye...

09 Haziran 2022 Perşembe 16:58
Büyükkılıç'a

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 12. Özelkalem Dergisi Yerel Yönetim Ödülleri kapsamında KAYMEK Uzaktan Eğitim Merkezi (UZEM) ve Şehir Kütüphanesi projeleri ile iki ayrı kategoride "Yılın Belediye Başkanı" ödülüne layık görüldü.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, İstanbul Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda 12'ncisi düzenlenen törene video konferans yöntemi ile katılan Başkan Büyükkılıç, proje ve uygulamalarını takdir eden Özelkalem Dergisi'ne teşekkür etti.

Pandemi döneminde UZEM yöntemini uygulayarak uzaktan eğitim modeli ile KAYMEK bünyesindeki tüm etkinlikleri yaparak öğrencilerin evlerine misafir olduklarını ifade eden Büyükkılıç, dijital çağda teknolojiyi en güzel şekliyle kullandıklarını belirtti.

Kayseri Büyükşehir Belediyesinin kültür, sanat ve turizm etkinlikleri kategorisinde "Şehir Kütüphanesi", e-belediyecilik kategorisinde ise "Kayseri Mesleki Eğitim ve Kültür AŞ (KAYMEK) Uzaktan Eğitim Merkezi (UZEM)" ile ödüle layık görüldüğü programda 23 belediye de ödül aldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.