Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükkılıç'tan Engelliler Haftası mesajı

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Engelliler Haftası dolayısıyla mesaj yayımladı.Büyükkılıç mesajında, sağlıklı her insanın engelli adayı olabileceğini hatırlatarak, bunun bilinciyle tüm engelleri...

09 Mayıs 2022 Pazartesi 14:51
Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükkılıç'tan Engelliler Haftası mesajı

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Engelliler Haftası dolayısıyla mesaj yayımladı.

Büyükkılıç mesajında, sağlıklı her insanın engelli adayı olabileceğini hatırlatarak, bunun bilinciyle tüm engelleri ortadan kaldırmak için gayret göstermek gerektiğini belirtti.

Engelli vatandaşlardan gelen taleplere her zaman öncelik verdiklerini ifade eden Büyükkılıç, bu kapsamda Engelsiz Yaşam Merkezi inşa ettiklerini aktardı.

Yapılan yatırımlarla engelleri ortadan kaldırdıklarını anlatan Büyükkılıç, şunları kaydetti:

"Hayırseverimiz ve belediyemizin iş birliği ile yavrularımızın engelsiz bir biçimde yetişmesi ve topluma kazandırılması amacıyla çok güzel bir merkez ortaya çıktı. Donanım ve fonksiyonellik açısından alanında Türkiye'nin en kapsamlı engelsiz yaşam merkezi olan Besime Özderici Engelsiz Yaşam Merkezi hayata geçirildi. Erciyes Üniversitesi karşısındaki Engelsiz Yaşam Merkezi, önemli bir eksikliği gidermiş oluyor. Özel kardeşlerimizin bu önemli ve anlamlı haftasını kutluyor, fedakar aileleriyle birlikte kendilerini saygıyla ve sevgiyle selamlıyorum."

Büyükkılıç, Beyazşehir Engelsiz Çocuk Evi ve Mimarsinan Parkı içerisindeki Yüksel Ateş Engelsiz Çocuk Evi ile toplam 200 engelli çocuğa hizmet verdilerini ifade etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.