Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükkılıç'tan İtfaiye Haftası mesajı

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, İtfaiye Haftası dolayısıyla mesaj yayımladı.Büyükkılıç, mesajında, canlarını tehlikeye atarak, tüm canlıları koruyan ve kurtaran itfaiye ekiplerini kutladığını...

24 Eylül 2021 Cuma 12:04
Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükkılıç'tan İtfaiye Haftası mesajı

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, İtfaiye Haftası dolayısıyla mesaj yayımladı.

Büyükkılıç, mesajında, canlarını tehlikeye atarak, tüm canlıları koruyan ve kurtaran itfaiye ekiplerini kutladığını bildirdi.

Yoğun, gayretli ve fedakarca çalışan tüm personele ayrı ayrı teşekkür eden Büyükkılıç, şunları kaydetti:

"Osmanlı İmparatorluğundan Türkiye Cumhuriyetine kadar 307 yıllık köklü bir geçmişi olan itfaiye teşkilatı, 7 gün 24 saat kesintisiz fedakarca hizmetine devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri 16 istasyon, 53 araç ve 270 personelle kentte yangından trafik kazasına, doğal afetlerden tehlikeye düşmüş tüm canlıların canlarını korumaya ve kurtarmaya kadar birçok konuda görevini başarıyla sürdürüyor. En riskli mesleklerden birini gerçekleştiren itfaiye ekiplerimiz bilgi, tecrübe, cesaret ve özveri isteyen olaylara müdahale ederken, kentte sadece yangınlara değil, tehlikeye düşmüş tüm canlıların canlarını korumak ve kurtarmak için çalışıyor. Avrupa'dan getirtilen yeni nesil can ve mal güvenliği tesisinin yanı sıra temiz hava solunum cihazı, maske, sırtlık ve şişe test cihazları ile ekipmanları personelin kullanımına sunduk. Allah'a şükürler olsun orman yangınları ile mücadele ettiğimiz süreci devlet, millet el ele, birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde aştık. Yangın bölgelerinde canla başla mücadele eden o itfaiye personelimiz nezdinde tüm kahramanlarımızı alınlarından öpüyorum."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.