Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükkılıç'tan yatırım toplantıları

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Develi, Yeşilhisar ve İncesu belediye başkanları ile görüşerek, ilçelerdeki yatırım ve projeleri masaya yatırdı.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre,...

27 Temmuz 2021 Salı 15:59
Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükkılıç'tan yatırım toplantıları

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Develi, Yeşilhisar ve İncesu belediye başkanları ile görüşerek, ilçelerdeki yatırım ve projeleri masaya yatırdı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Büyükşehir Belediyesi Toplantı Salonu'nda Büyükkılıç başkanlığında gerçekleştirilen toplantılara Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, İncesu Belediye Başkanı Mustafa İlmek ve Yeşilhisar Belediye Başkanı Halit Taşyapan, Genel Sekreter Yardımcısı Hamdi Elcuman, Kayseri İl Kültür ve Turizm Müdürü Şükrü Dursun ve ilgili daire başkanları katıldı.

Toplantılarda, ilçelerdeki yatırımlara ilişkin sunum yapıldı. Başkan Büyükkılıç, proje ve yatırımlara ilişkin sunumda, ilçelerin taleplerini de dinledi.

Yeşilhisar toplantısında Soğanlı Meydan Düzenlemesi, "150. Yılda 150 Proje" sloganı doğrultusunda "Her İlçeye Millet Bahçesi" projeleri kapsamında Yeşilhisar Millet Bahçesi projesi ve diğer projelere ilişkin sunum yapıldı.

İncesu toplantısında ise meydan düzenlemesi, cephe yenilemesi ile yufka üretim ve yol üstü yöresel ürünler merkezi projeleri görüşülürken, Develi toplantısında da mini terminal, meydan düzenlemesi ve diğer projeler üzerinde istişare yapıldı.

Toplantıları değerlendiren Büyükkılıç, 16 ilçeyi ayrıştırmadan, ötekileştirmeden uyum içinde çalıştıklarını ve hizmet ürettiklerini belirtti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.