Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, esnafı ziyaret etti

KONYA (AA) - Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Mevlana Caddesi ve Kültürpark arasındaki dükkanları ziyaret ederek, esnafla sohbet etti.Mevlana Caddesi'yle Kültürpark arasında bulunan esnaf dükkanlarını ziyareti sırasında...

08 Haziran 2021 Salı 14:07
Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, esnafı ziyaret etti

KONYA (AA) - Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Mevlana Caddesi ve Kültürpark arasındaki dükkanları ziyaret ederek, esnafla sohbet etti.

Mevlana Caddesi'yle Kültürpark arasında bulunan esnaf dükkanlarını ziyareti sırasında yolda karşılaştığı kent sakinleriyle de zaman zaman sohbet edip, fotoğraf çektiren Başkan Altay, pandemi sürecinde özlem duydukları esnaf ve vatandaş ziyaretlerine pandemi kuralları çerçevesinde devam etiklerini söyledi.

Vatandaşlara, "Salgın süreci sona erdiğinde çay buluşmaları, mahalle ve ev ziyaretleri yapmayı dört gözle bekliyoruz" diyen Başkan Altay, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bu zor günleri inşallah kısa zamanda aşacağız ve özlediğimiz güzel günleri birlikte yaşayacağız. Bizler vatandaşlarımıza hizmet ederken dertleriyle dertlenmeye, sevinçleriyle mutlu olmaya devam edeceğiz."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.