Büyükşehir Belediyesi ekipleri, sokağa çıkma kısıtlamasında çalışmalarını sürdürüyor

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi ekipleri, sokağa çıkma kısıtlamasını fırsata çevirerek, 55 yaya yürüyen merdiveni ve 88 asansörü vatandaşların rahatlığı ve konforu için bakımını yaparak kullanıma hazır hale getirdi.Belediyeden...

04 Nisan 2021 Pazar 12:41
Büyükşehir Belediyesi ekipleri, sokağa çıkma kısıtlamasında çalışmalarını sürdürüyor

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi ekipleri, sokağa çıkma kısıtlamasını fırsata çevirerek, 55 yaya yürüyen merdiveni ve 88 asansörü vatandaşların rahatlığı ve konforu için bakımını yaparak kullanıma hazır hale getirdi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Kovid-19 tedbirleri kapsamında uygulanan sokağa çıkma kısıtlamalarında şehrin tüm alanlarında çalışmalar devam ediyor.

Vatandaşları üst düzey konforla buluşturmak amacıyla hizmetlerine titizlikle devam eden Büyükşehir Belediyesi Makina İkmal Bakım Onarım Daire Başkanlığı ekipleri, 55 yaya yürüyen merdiveni ve 88 asansörün bakımını yaparak vatandaşların kullanımına hazır hale getirdi.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.