Büyükşehir Belediyesinden dolandırıcılık uyarısı

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi, belediye yöneticilerinin isimlerini kullanarak dolandırıcılık yapanlara karşı vatandaşları uyardı.Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, genel sekreter veya bürokratların...

12 Ocak 2021 Salı 14:08
Büyükşehir Belediyesinden dolandırıcılık uyarısı

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi, belediye yöneticilerinin isimlerini kullanarak dolandırıcılık yapanlara karşı vatandaşları uyardı.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, genel sekreter veya bürokratların isimleri kullanılarak bağış veya yardım talep edildiğine yönelik bilgi alındığı, belediye yetkililerinin hiçbir şekilde bu tür talepte bulunamayacakları belirtildi.

Açıklamada, vatandaşların iyi niyetlerini suistimal eden bu kişilere itibar etmemeleri, art niyetli kişilerden gelecek telefon ve taleplerin dikkate alınmaması ve böyle bir durumla karşılaşıldığında kolluk kuvvetlerine ihbarda bulunulması istendi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.