Büyükşehir Belediyesinden kan bağışı seferberliği

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, belediyeye bağlı tüm birimler ile genel müdürlükler ve iştiraklerde kan bağışı seferberliği başlattıklarını belirtti.Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı...

06 Ocak 2021 Çarşamba 14:20
Büyükşehir Belediyesinden kan bağışı seferberliği

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, belediyeye bağlı tüm birimler ile genel müdürlükler ve iştiraklerde kan bağışı seferberliği başlattıklarını belirtti.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, sosyal sorumluluk projesi kapsamındaki bütün kampanyalara katkı sağlamaya çalışan Büyükkılıç, Erciyes Üniversitesi Kan Merkezi'nde pandemi nedeniyle kan bağışlarının azaldığının kamuoyunda gündeme gelmesinin ardından harekete geçerek, kan bağışı yapılması için tüm birimleri harekete geçirdi.

Büyükkılıç'ın kan bağışı çağrısının ardından KASKİ Genel Müdürlüğü'nde personel kan bağışında bulunmaya başladı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Büyükkılıç, KASKİ Genel Müdürlüğü personelinin ardından, Germiraltı Tesisleri'nde görevli personelin de kan bağışı yaptığını ifade etti.

"Kan vermeye ve hayat kurtarmaya hep birlikte devam edelim" ifadelerini kullanan Büyükkılıç, şunları kaydetti:

"Azalan kan stoklarının istenilen seviyeye ulaşması adına personelimizin gösterecekleri duyarlılık için şimdiden teşekkür etmek istiyorum. Erciyes Üniversitesi Kan Merkezi'nin çağrısına asla kayıtsız kalamazdık. Verdiğiniz bir ünite kanın başka canların kurtulmasına vesile olabileceğini lütfen unutmayın. Bizler bu ihtiyaca katkı sağlarsak, büyük mutluluk duyarız. Sosyal sorumluluk projesi kapsamındaki bütün kampanyalara mümkün olduğunca katkı sağlamaya çalışıyoruz. Kan vermeye ve hayat kurtarmaya hep birlikte devam edelim. Kan bekleyenlere umut olalım."

Anahtar Kelimeler:
Kan BağışıKASKİ
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.