Büyükşehir Belediyesinin kar ve tipiyle mücadelesi sürüyor

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi, kent merkezi ve ilçelerin kırsal alanlarında karla mücadele çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Akkışla, Bünyan, Develi, Felahiye,...

23 Ocak 2022 Pazar 14:43
Büyükşehir Belediyesinin kar ve tipiyle mücadelesi sürüyor

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi, kent merkezi ve ilçelerin kırsal alanlarında karla mücadele çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Akkışla, Bünyan, Develi, Felahiye, İncesu, Kocasinan, Özvatan, Pınarbaşı, Sarıoğlan, Sarız, Talas, Tomarza, Yeşilhisar ve Yahyalı ilçelerinin kırsal alanlarında kar yağışı ve yoğun tipi sürüyor.

Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı ekipleri koordineli bir şekilde kapanan yolları açıyor.

Kent merkezide ise Fen İşleri Daire Başkanlığı ile Park Bahçeler ve Ağaçlandırma Daire Başkanlığı ekipleri, ana arterler, cadde ve sokaklarda yol temizleme, tuzlama ve kar küreme çalışmalarını sürdürüyor.

Toplam 128 araç, 291 personel ile merkez ve tüm ilçelerde çift vardiyalı çalışan ekipler, bu sezon kırsal kesimdeki 7 bin 608 kilometrelik yol ağında, 951 mahalle yolunu kardan temizledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.