Çaldığı iki cins köpeği sosyal medyadan satmaya çalışan kadın alıcı gibi davranan polislerce yakalandı

KONYA (AA) - Konya'da evin bahçesinden çaldığı iki cins köpeği sosyal medya üzerinden satmaya çalışan kadın, alıcı gibi davranan polis ekiplerince gözaltına alındı.Meram ilçesinde yaşayan Aygül Pınarlar, "Pomeranian boo"...

11 Mart 2021 Perşembe 12:27
Çaldığı iki cins köpeği sosyal medyadan satmaya çalışan kadın alıcı gibi davranan polislerce yakalandı

KONYA (AA) - Konya'da evin bahçesinden çaldığı iki cins köpeği sosyal medya üzerinden satmaya çalışan kadın, alıcı gibi davranan polis ekiplerince gözaltına alındı.

Meram ilçesinde yaşayan Aygül Pınarlar, "Pomeranian boo" ve "Yorkshire" cinsi iki köpeğinin bahçesinde olmadığını fark etti.

Köpeklerinin çalınmış olabileceğini düşünen Pınarlar, polise başvurdu.

İhbarı değerlendiren İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, teknik takibin ardından köpeklerin bir kadın tarafından sosyal medya aracılığıyla satışa çıkarıldığını tespit etti.

- Alıcı gibi davranan polis, şüpheliyle 30 bin liraya anlaştı

Harekete geçen polis, şüpheli Filiz O'yu telefonla arayıp alıcı gibi davranarak iki köpeği 30 bin liraya almak için anlaştı.

Filiz O, köpekleri satmak için belirlenen buluşma noktasına gelince polis ekiplerince gözaltına alındı.

Şüphelinin, suçlamaları kabul etmeyerek köpekleri yolda başıboş gezerken bulduğunu ileri sürdüğü öğrenildi.

Köpekler, sahibine teslim edildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.