Çalıntı kamyonetin neden olduğu zincirleme kaza güvenlik kamerasında

- Başkentte polisin "dur" ihtarına uymayan zanlıların içinde bulunduğu kamyonet, seyir halindeki taksiye çarptı - Çarpmanın etkisiyle savrulan ve park halindeki 4 araca çarpan takside bulunan 2 kişi yaralandı

09 Mayıs 2022 Pazartesi 14:09
Çalıntı kamyonetin neden olduğu zincirleme kaza güvenlik kamerasında

ANKARA (AA) - Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde polisin "dur" ihtarına uymayarak, çaldıkları kamyonetle kaçmaya çalışan şüphelilerin neden olduğu kaza anı güvenlik kamerasınca kaydedildi.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Yenimahalle ilçesi 357. Cadde'de seyir halindeki plakasız Enes K. idaresindeki kamyonet, polis ekiplerince durdurulmak istendi.

İkazlara uymayan zanlılar ile polis arasında kovalamaca yaşandı. Aşırı sürat yapan kamyonet, bir süre sonra Kadir Ülger'in kullandığı taksiye çarptı. Bu sırada savrulan araç, durakta park halindeki 4 taksiye çarptı.

İhbar üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, taksi şoförü Ülger ile araçta yolcu olarak bulunan Asaad Yaseen'i olay yerindeki ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırdı.

Kazanın ardından olay yerinden kaçmaya çalışırken polis ekiplerince gözaltına alınan Enes K. ve Furkan Ç'nin çok sayıda hırsızlıktan kaydının bulunduğu belirlendi.

Öte yandan meydana gelen kaza, taksi durağının güvenlik kameralarınca kaydedildi.

AA muhabirinin görüştüğü taksi durağının görevlisi İsmail Bozan, kaza anında durak içerisinde olduklarını ve panikle dışarı çıktıklarını belirterek, korktuklarını söyledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.