Çanakkale Destanı şiirini güzel okuyanlar ödüllendirildi

SİVAS (AA) - Sivas'ın Ulaş ilçesinde lise öğrencileri arasında düzenlenen şiir okuma yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Ulaş Müftülüğü ve Ulaş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından liseler arası...

08 Nisan 2019 Pazartesi 13:21
Çanakkale Destanı şiirini güzel okuyanlar ödüllendirildi

SİVAS (AA) - Sivas'ın Ulaş ilçesinde lise öğrencileri arasında düzenlenen şiir okuma yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Ulaş Müftülüğü ve Ulaş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından liseler arası şiir yarışması düzenlendi. Yarışmada öğrenciler "Çanakkale Destanı" şiirini güzel okumak için kıyasıya yarıştı.

Yarışmada, Ulaş Çok Programlı Anadolu Lisesi'nden Çağla Mutlu birinci, aynı okuldan Kadriye Dalkıran ikinci ve Ulaş İmam Hatip Anadolu Lisesi'nden Melek Küpeli üçüncü oldu.

Dereceye giren öğrencilere altın ve çeşitli hediyeler verildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.