Çankaya Belediyesi, 2 bin 452 sokak hayvanına bakım ve tedavi uyguladı

ANKARA (AA) - Çankaya Belediyesi Sahipsiz Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi, yılın ilk 5 ayında, 2 bin 452 sokak hayvanına bakım ve tedavi uyguladı.Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Çankaya Belediyesi Sahipsiz Sokak Hayvanları...

13 Haziran 2021 Pazar 13:46
Çankaya Belediyesi, 2 bin 452 sokak hayvanına bakım ve tedavi uyguladı

ANKARA (AA) - Çankaya Belediyesi Sahipsiz Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi, yılın ilk 5 ayında, 2 bin 452 sokak hayvanına bakım ve tedavi uyguladı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Çankaya Belediyesi Sahipsiz Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi, sokak hayvanlarına yönelik çalışmalarına devam ediyor.

Merkezde yılın ilk 5 ayında, 2 bin 452 sokak hayvanına bakım ve tedavi işlemi uygulandı.

"Satın alma sahiplen" politikasını yaygınlaştırmaya çalışan Çankaya Belediyesince, 99 sokak hayvanı yeni yuvasına kavuşturuldu. Merkezde, özellikle sokakta belirli travmalara maruz kalan hayvanlar için en uygun yuvanın bulunmasına özen gösteriliyor.

Sokak hayvanı popülasyonunu dengede tutan Çankaya Belediyesince ilk 5 ayda 691 kısırlaştırma işlemi yapıldı.

Aşılanan toplam hayvan sayısı da 1098'e ulaştı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.