Çankırı Belediye Başkanı Esen Kovid-19 aşısı oldu

ÇANKIRI (AA) - Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen'e, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) aşısının ilk dozu yapıldı.Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Esen, Çankırı Devlet Hastanesinde ilk doz aşısını yaptırdı.Esen, Türkiye'nin...

24 Şubat 2021 Çarşamba 13:29
Çankırı Belediye Başkanı Esen Kovid-19 aşısı oldu

ÇANKIRI (AA) - Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen'e, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) aşısının ilk dozu yapıldı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Esen, Çankırı Devlet Hastanesinde ilk doz aşısını yaptırdı.

Esen, Türkiye'nin salgın sürecinde aşı politikasını istikrarlı bir şekilde uygulayan ülkelerden olduğunu belirtti.

Sağlık çalışanlarına gösterdikleri fedakarlıktan dolayı teşekkür eden Esen, "Sağlık ekiplerimiz, kar kış demeden evinden çıkamayan büyüklerimizin ayağına kadar giderek onlara aşı imkanı sağladı. Sırası gelince herkesin aşıyı yaptırmasının salgını yenmekte önemli olduğunu düşünüyorum. Aşımızı olsak dahi rehavete kapılmak yok, maske, mesafe ve hijyen kurallarına uymaya devam edeceğiz. Bu zorlu sürecin hep birlikte üstesinden gelerek sağlıklı ve rahat günlerimize bir an evvel kavuşmamamızı diliyorum." ifadelerini kullandı.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.